cFos eMobility

Паметно полнење на автомобили

Power2Drive Logo

Ќе не најдете на Power2Drive од 19-ти јуни. до 21.06.2024 година

Нашите ѕидни кутии се прикажани таму како демо со мерач за потпишување на штандот EMH (штанд B6.450I) и Lovato (штанд B6.530). Производителите на Wallbox лесно можат да изградат ѕидни кутии кои се во согласност со законот за калибрација со нашиот контролер cFos Power Brain.

Онлајн продавница
(Пренасочува кон Shopify)
Вести
Контакт

Нашите производи

Foto cFos Power Brain Wallbox 11kW

cFos Power Brain ѕидна кутија

Врвна опрема за полнење електрични автомобили

Научи повеќе
Foto cFos Wallbox Booster

Засилувач на ѕидната кутија cFos

Контролер за полнење за други производители на wallbox

Научи повеќе
Shot cFos Charging Manager
Верзија 0,0

Менаџер за полнење на cFos

Управување со оптоварување за неколку ѕидни кутии

Научи повеќе
Foto cFos Power Brain

cFos Power Brain Controller

Контролер за полнење за други производители на wallbox

Научи повеќе

Што велат нашите клиенти за нас

M

Michael B.

Навистина ни се допадна леснотијата на конфигурација и списокот на компатибилни производи.

A

Axel L.

Способноста да се прикаже графика и на тој начин да се визуелизираат енергетските текови е одлична! Ви благодариме за оваа нова можност!

M

Markus K.

Ви благодариме повторно за одличната услуга. Возбуден сум.

H

Harald K.

Многу сум задоволен од новата верзија 1.16.0 на фирмверот. ПОфалба!

S

S.H.

Навистина е одлично како ги проширувате функциите и одговарате на повратните информации од клиентите... Знам дека на крајот не можете да ги задоволите сите... Но (без разлика како на крајот ќе излезе „логиката на полнење на PV“) тоа е причина зошто и второто wallbox (за паркинг просторот пред куќата) е cfos и го препорачувам wallbox на секој што прашува (или не прашува 😉).

A

Andreas B.

Би сакал да ви се заблагодарам вам и на компанијата cFos во сите форми за ваквото дејствување по мерка на клиентите и непречената замена на броилата.